Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

De tijden van het spreekuur zijn:

8.10 uur tot 10.30 uur

11.00 uur tot 12.00 uur

13.30 uur tot 16.00 uur

 

 

Op dinsdagochtend is er op aanvraag een ochtendspreekuur tussen 7.00 uur en 8.00 uur.

Op maandag-, dinsdag- en donderdag is er op aanvraag een extra spreekuur van 17.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tot 17.30 uur.

Ook voor deze spreekuren dient u vooraf een afspraak te maken.U kunt de gehele dag de praktijk bellen voor een afspraak. Wanneer u een afspraak wilt voor dezelfde dag, verzoeken wij u om vóór 10.00 uur te bellen. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag van 12.00-12.30 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. Ook kan zij hierdoor alvast enkele gegevens noteren voor de huisarts waardoor het spreekuur sneller verloopt en er minder wachttijd is. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Het is niet verplicht om door te geven waar u voor komt. Wilt u dan wel aangeven of u 10 of 20 minuten nodig heeft?

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen wij er rekening mee houden in onze agenda. Voor elke klacht reserveren wij 10 minuten.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is bedoeld voor mensen die te ziek zijn om naar de praktijk te komen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Op de praktijk zijn vaak betere mogelijkheden om u te onderzoeken.